droogbloemen giftset kaarsen moederdag

Kado’s voor Moederdag

Het is al weer bijna moederdag! Het ideale moment om jouw moeder, oma, dochter of vriendin en de mama-to-be in het zonnetje te zetten! Speciaal voor moederdag heb ik kadosets samengesteld met droogbloemen en kaarsen er in. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Naast dat de pakketten uniek en handgemaakt zijn, zijn ze ook al helemaal ingepakt als een kadotje, inclusief kaart en kaartenhouder. Bij elke set kun je kiezen voor de gewone mama kaart of voor de bonusmoeder versie. Wil je de kaart aan iemand anders dan je moeder of bonusmoeder geven, dan mag je mij uiteraard een berichtje sturen, dan doe ik er een andere kaart voor je bij.

Niet iedereen kan bij elkaar op bezoek gaan deze moederdag. Misschien zit je verplicht in quarantaine, of hoort jouw moeder of oma tot een kwetsbare doelgroep. Mocht je de kadoset niet zelf kunnen afgeven dan kan ik het rechtstreeks opsturen naar de ontvanger. Je kunt dan doorgeven welke tekst je op het kaartje wilt hebben. Ik zal duidelijk op de doos zetten dat het pas opengemaakt mag worden op moederdag. Ze hoeven er ook niet voor thuis te zijn: het past door de brievenbus. Je ontvangt bij alle verzendingen een track en trace zodat je zeker weet dat het goed aan is gekomen.

Er is een kleine en een medium kadoset voor moederdag. Wacht niet te lang met bestellen, voordat je het door hebt is het al 9 mei. Je bestelt de moederdag pakketten hier:

De kadoset heb ik ook gefilmd en op tiktok geplaatst. Heb je vragen, wensen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op. Maatwerk en grote bestellingen zijn ook mogelijk. Meer van mijn werk zien? Neem een kijkje in de winkel of volg mij op instagram of op tiktok.

@driedflowersandcandles

moederdagsets online! worden ingepakt geleverd met kadotasje. bestel op www.bloemenkaars.nl #moederdag #mothersday #kadoset #giftset #kleinbedrijfje

♬ Lottery – K CAMP

Bekijk hier alle foto’s van de moederdag kadosets (kadoset small & medium):

Je houd misschien ook van..