Heb jij altijd al gedroomd van een bohemian bruiloft? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik maak bruidsboeketten en corsages van veren en droogbloemen op maat en beschilder bruidsjasjes naar eigen design/wens. Daarnaast heb ik de perfecte combinaties voor de tafeldecoratie. Alle foto’s op deze website zijn van mij, ik gebruik geen inspiratiefoto’s maar alleen foto’s van mijn eigen creaties. Heb je speciale wensen of wil je de stijl van de producten net even anders? Neem dan contact op!

Bruidsboeketten

Een bruidsboeket van veren en droogbloemen past helemaal bij de boho dream. Het heeft ook nog heel veel voordelen: je kunt het op tijd in huis halen omdat het niet verwelkt. Je kunt het daarna ook bewaren als aandenken en het is een duurzamere keuze dan een vers boeket. Het boeket wordt altijd afgemaakt met een macrame handwerkje en wordt geleverd met bijpassende corsage voor de partner. Wil je een boeket helemaal afgestemd op jou? Neem dan contact met mij op.

Corsages

Corsages of boutonnières van veren en droogbloemen maak ik geheel naar wens voor jou, zodat jouw bohemian stijl tot in de puntjes doorloopt op jullie grote dag.

Ringdoosjes met droogbloemen

De ringdoosjes bestaan uit glazen kistjes die vol met droogbloemen zitten. Op de site heb ik al een aantal exemplaren te koop staan. Helemaal in de stijl van je boeket, of een andere kleur/stijl is natuurlijk mogelijk. Neem dan contact met mij op.

Ceremonie aankleding

Een bohemian ceremonie: Perzische kleedjes, een macramé hanger, droogbloemen aan de stoelen en aan de trouwboog. Hier vindt je de producten om de ceremonie mee aan te kleden, zodat het jouw bohemian droomhuwelijk wordt.

Beschilderd bruidsjack

Echt bohemian, customized leren jasjes! Kies je eigen design of text en ik schilder jouw jasje helemaal naar wens. Ben je liever van de spijkerjasjes? Dat kan natuurlijk ook. Kies voor een licht jasje, of juist gitzwart voor een stoerdere look. Op de site heb ik al een paar te koop staan maar wil je het helemaal naar eigen smaak, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kado’s voor de gasten

Ook de bedankjes voor de gasten kan ik voor je regelen. Een ideaal kadotje voor de gasten zijn buisjes met droogbloemen. Heb je een andere wens? Laat het dan gerust weten.

Decoratie voor op de tafels

Hou je van een volle tafel of wil je het liever simpel houden? Met de decoratie kan je alle kanten op. Combineer mooie droogbloemen met de verschillende kaarsen van de website.