BETALING

Nadat de bestelling geplaatst is via de website ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail een betalingsverzoek.

VERZENDEN

De bestellingen worden met DHL verzonden. U ontvangt een tracking code na betaling van uw bestelling zodat u de zending kunt volgen. De bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden nadat de betaling ontvangen is.

SCHADE

De bestellingen worden zorgvuldig verpakt. Toch kan het gebeuren dat er een bestelling beschadigd aan komt. Dit kunt u uiteraard bij ons melden. U dient binnen 24 uur na ontvangst van uw product een melding in te dienen via het mail adres of contact formulier op de website. De schade zal worden bekeken en beoordeeld en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

RETOUREN

De producten zijn uniek en speciaal gemaakt voor uw bestelling. Dat betekent ook dat de bestelling niet zomaar geretourneerd kan worden. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw ontvangen product, neem dan gerust contact op om te kijken naar een passende oplossing.

HANDGEMAAKT

De producten worden met de hand gemaakt. Dat betekent dat de producten niet 100% perfect zullen zijn. De droogbloemen blijven ondanks behandeling kwetsbaar. Het kan dus zijn dat er tijdens het transport wat van de droogbloemen afvalt. De kaarsen zullen ook niet zo gaaf zijn als dat ze uit de fabriek komen. Omdat elke kaars handgemaakt wordt, kan de kleur iets afwijken van de foto’s. Houdt hier rekening mee bij uw bestelling.

KAARSEN BRANDEN

Laat de kaarsen nooit uit het oog en zet ze ver weg van kinderen, huisdieren en droogbloemen. Knip de lont kort af voordat u deze aansteekt zodat er geen lange vlam ontstaat. Zet de kaars stevig neer op een schoteltje. U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor eventuele gevolgen of schade aan u zelf, andere personen en eigendommen na het aansteken/branden van de kaars.